Over VOLT45

Welkom bij VOLT45 - dé gym waar je jezelf kunt zijn

Een frisse, persoonlijke en kleinschalige boutique gym waar je onder begeleiding van goed opgeleide personal trainers aan je gezondheid werkt. Met een flinke dosis enthousiasme en positiviteit zijn we ervan overtuigd dat je na elke workout de gym een stukje vrolijker verlaat!

Hoe is VOLT45 ontstaan?

Wij vinden dat de sportschool persoonlijker, effectiever en vooral leuker kan. Niet hoeven wachten op apparaten, ook geen uren durende sportschoolsessies meer en geen mensen die via de spiegels zitten te gluren. Wat je wél krijgt zijn leuke, effectieve professionele workouts die begeleid worden door personal trainers.

Daarnaast zit de mens naar onze mening veel te veel waardoor er een verkeerde houding ontstaat en vervelende blessures uit voortkomen. Wij laten de mensen functioneel sporten waarbij je juist die spieren beter traint om je houding weer juist te krijgen. Daarnaast verbrand je hier ook nog eens meer calorieën mee en zul je een sterkere core krijgen. WIN WIN vinden wij. 

VOLT45

Voeding, Ontwikkeling, Leefstijl en Training. 45 minuten full body workouts van maximaal 12 personen. Kies zelf de workout waar jij zin in hebt en GET THE VOLT!  Bespaar tijd en train met meer resultaat! Maak kennis met een nieuwe, leuke en effectieve manier van fitness bij VOLT45 in Delft, in het VOLTgebouw in Nieuw-Delft.

Onze missie: “Jou energieker, gezonder en blijer de deur uit laten stappen dan dat je binnen kwam”

Waarom VOLT45

VOLT45 is er voor degene die een druk bestaan leidt en niet de tijd heeft om uren in de gym te staan maar wel graag gezond en energiek door het leven wilt gaan. Je hebt tenslotte veel te doen en wilt snel weer door naar je volgende afspraak. Wij verzorgen professionele 45 minuten workouts waarbij we je adviseren minimaal 2 keer per week te sporten om meer energie en resultaat te ervaren op fysiek en mentaal vlak.

  • Een persoonlijke en ontspannen vibe
  • Snelle, effectieve 45 minuten workouts van maximaal 12 personen
  • De aandacht en professionele begeleiding die je verdient

Maak kennis met VOLT45 met een Gratis Workout

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een Gratis Workout. 

 

 

VOLT45 staat voor Voeding, Ontwikkeling, Leefstijl en Training, met 45 minuten per workout. VOLT45 is dé plek in Delft voor effectieve groepslessen, voedingsadvies en personal training. Maak kennis met VOLT45 met een gratis workout

Blijf op de hoogte!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van al ons nieuws, weetjes en ontwikkelingen!

Wij zijn VOLT45

Voeding, Ontwikkeling, Leefstijl en Training. 45 minuten per workout!